DETAILED NOTES ON گیاه اسپند

Detailed Notes on گیاه اسپند

Detailed Notes on گیاه اسپند

Blog Article

خواص درمانی و نحوه مصرف جدوار چگونه است؟

دود اسپند، به دور کردن چشم زخم و ارواح پلید نسبت داده می‌شود و از آن برای خوش‌بویی و ضدعفونی کردن محیط نیز استفاده می‌گردد.

آلکالوئید موجود در گیاه، ازجمله دانه‌ها، توهم‌زا است.[۳] احتمالاً به دلیل وجود یک بازدارنده مونوآمین اکسیداز.[۴]

اسپند نیز مانند هر گیاه دیگر اگر زیاد مصرف شود، عوارض جانبی زیادی را به همراه خواهد داشت. مصرف بیش از حد اسپند، به خصوص به صورت خوراکی، می‌تواند منجر به مسمومیت گردد. علائم مسمومیت با اسپند شامل تهوع، استفراغ، اسهال، دل درد، سرگیجه، تشنج و در موارد شدید، حتی مرگ می‌شود.

بیشتر بخوانید: سالم ترین و بهترین میوه ها از نظر پزشکان تغذیه را بشناسید!

این دو ماده دارای خواص مختلفی هستند که در ادامه به برخی از مهم‌ترین آن‌ها اشاره می‌کنیم:

خوردن اسپند به هر شکلی (دانه، عصاره، روغن) باعث مسمومیت می‌شود اما اگر به میزان مناسب و زیر نظر متخصص مصرف شود می‌تواند خواص سلامتی و درمانی بی‌شماری به همراه داشته باشد.

همچنین برخی افراد ممکن است به اسپند حساسیت داشته باشند و در صورت تماس با آن دچار واکنش‌های آلرژیک مانند خارش، قرمزی، تورم پوست، عطسه، آبریزش بینی و تنگی نفس شوند.

جدا کردن خلطهای سفت و چسبنده سینه، کمک به درمان سرفه و تنگی نفس از دیگر خواص درمانی اسپند است.

در این مطلب به بررسی خواص اسپند پرداختیم و اطلاعاتی را در این باره بیان کردیم. مصرف این گیاه به اندازه می‌تواند فواید فراوانی برای سلامتی داشته باشد. چنانچه در مصرف این گیاه زیاده‌روی کنید از مضرات اسپند در امان نخواهید ماند.

بهبود تمرکز و توجه: استنشاق دود read more کندر می‌تواند تمرکز و توجه را افزایش دهد و به بهبود عملکرد ذهنی کمک کند.

ظاهر کمک مالی ایجاد حساب ورود ابزارهای شخصی کمک مالی

گیاه اسپند به واسطه مواد معدنی و مغذی فراوان و همچنین خواص آنتی‌اکسیدانی بسیاری که دارد، مورد توجه قرار گرفته است.

گل‌ها و مخصوصاً دانه‌های اسپند سرشار از آلکالوئیدهای گروه بتا-کربولین است که همگی بازدارنده‌های مونوآمین اکسیداز هستند؛ به همین دلیل خوردن جوشاندهٔ اسپند در اندازه‌های کم (۱ الی ۳ گرم) خواص ضدافسردگی و آرام بخش و در اندازه‌های زیاد (۳ الی ۱۵ گرم) خواص روان گردان دارد. اما به دلیل از کار افتادن آنزیم مونوآمین اکسیداز درون کبد توسط آلکالوئیدهای اسپند، تیرامین موجود در بسیاری از مواد غذایی (الکل، پنیر، سوسیس و کالباس و اکثر محصولات پروتئینی و لبنی، میوه جات و غذاهای مانده و …) که در حالت معمول توسط این آنزیم شکسته می‌شود، می‌تواند باعث ایجاد فشار خون و ضربان قلب بسیار شدید، سردردهای شدید، شوک، تشنج و در صورت عدم درمان سریع، حتی مرگ شود؛ لذا حداقل از ۴۸ ساعت قبل تا ۴۸ ساعت بعد، باید از مصرف هرگونه خوراکی حاوی تیرامین به شدت خودداری کرد.

Report this page